Tietoa meistä

Best Western Hotel Carlton on sympaattinen 21 huoneen hotelli erinomaisella paikalla aivan Helsingin keskustassa. Rennossa ilmapiirissämme yhdistyvät helppo majoittuminen, ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka. Tervetuloa!

Best Western Hotel Carlton

Kaisaniemenkatu 3
FIN-00100 HELSINKI
FINLAND
www.carlton.fi
Phone : +358 9 6841320
Fax :+358 9 660112
Email : booking(at)carlton.fi
Tutustu Best Western hotelleihin Helsingissä

Yksilölliset huoneet

21 erilaista ja yksilöllisesti suunniteltua huonetta Best Western -hotelliketjun laatukriteerien mukaisesti takaavat onnistuneen ja ikimuistoisen yöpymisen aivan Helsingin keskustassa. Kaikki huoneemme ovat hieman erilaisia, joten huoneessasi saattaa olla sohva tai vaikkapa poreamme tai 3D-televisio elokuvien katseluun. Mikäli teillä on toiveita huoneen sijainnin tai varustelun suhteen, ottakaa yhteyttä vastaanottoomme hyvissä ajoin ennen saapumistanne.

Täydellinen sijainti

Hotellimme sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Kaisaniemenkatu 3. Keskeinen sijainti takaa helpon loman tai liikematkan. Helsingin rautatieasema, Helsingin sisäisen liikenteen bussiasema, metroasema sekä raitiovaunupysäkit sijaitsevat aivan hotellimme välittömässä läheisyydessä. Näin Helsingin nähtävyyksiin, ravintoloihin ja aktiviteetteihin pääsee helposti tutustumaan myös joukkoliikennettä käyttäen. Mikäli haluatte käyttää joukkoliikennettä saapuessanne lentoasemalta, esimerkiksi bussit 615 tai 620 saapuvat kätevästi rautatieasemalle, josta on vain muutaman minuutin kävelymatka hotellillemme.

24h vastaanotto

Vastaanottomme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa jokaisena viikonpäivänä, joten voit saapua kuten se sinulle sopii. Suosittelemme kuitenkin olemaan yhteydessä henkilökuntaamme puhelimitse tai sähköpostitse mikäli saavutte kello 18:00 jälkeen. Päivittäinen check-in on kello 14:00 ja check-out kello 12:00. Voitte halutessanne kysyä mahdollisuutta aikaisemmalle sisäänkirjautumiselle tai myöhäisemmälle uloskirjautumiselle. Vastaanottomme henkilökunta avustaa teitä kaikenlaisissa ongelmatilanteissa liittyen varaukseenne tai mihin tahansa lomaanne tai liikematkaanne liittyvään asiaan. Älkää epäröikö kysyä!

Ystävällinen asiakaspalvelu

Ystävällinen ja toimiva asiakaspalvelu on meille kaikki kaikessa! Nuorekas ja iloinen henkilökuntamme takaa teille onnistuneen majoituksen hotellissa sekä rentouttavia hetkiä katutasomme kahvilassa ja ravintolassa. Robert's Coffeen ja ravintola & baari Lost in Helsinki tilat ovat muodostuneet monelle paikalliselle helsinkiläiselle ns. olohuoneeksi tai kätevästi työmatkan varrella sijaitsevaksi after-work -pistäytymispaikaksi. Ei siis tarvitse olla hotellin asiakas voidakseen viihtyä ja viettää aikaa rennossa ilmapiirissämme. Tervetuloa!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated.

Sijainti

Hotellimme sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Best Western Hotel Carlton

Kaisaniemenkatu 3
FIN-00100 HELSINKI

Matka lentokentältä hotellille kestää taksilla noin 20 min, ja lentokenttäbussilla noin 30 min (esim. Finnair City Bus tai Helsingin Seudun Liikenteen bussi 615). Linjojen päätepysäkki sijaitsee Helsingin rautatieasemalla, josta on vain 3 minuutin kävelymatka Best Western Hotel Carltoniin.

Saavuttuasi pääset liikkumaan kaupungilla kätevästi joko kävellen tai HSL:n joukkoliikennettä käyttäen. Metro (Kaisaniemen asema), raitiovaunut 3, 6 ja 9 sekä kymmenet eri bussilinjat ovat käytettävissäsi vain noin minuutin kävelymatkan päässä. Vastaamme mielellämme kaikkiin Helsingissä liikkumiseen liittyviin kysymyksiinne!

Tutustu Best Western hotelleihin Helsingissä
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated.

Best Western Hotel Carlton

Kaisaniemenkatu 3
FIN-00100 HELSINKI
FINLAND
www.carlton.fi
Phone : +358 9 6841320
Fax :+358 9 660112
Email : booking(at)carlton.fi

Varaaminen

Varaa huone kätevästi vastaanotostamme puhelimitse 09 6841 320 tai sähköpostitse booking(at)carlton.fi. Internetvaraukset alla olevasta HALLITSE VARAUSTA linkistä. Ryhmävarausten kohdalla suosittelemme olemaan yhteydessä vastaanottoon saatavuuden ja parhaan hinnan takaamiseksi.

Oletteko jo asunut hotellissamme? Voitte antaa palautetta vierailustanne joko suoraan meille tai täyttämällä Best Western -kyselylomakkeen. >>
Each Best Western branded hotel is independently owned and operated.
Takaisin alkuun
-->